Cum Sa Faci Credite La Imvu Prin MyYearbook
People Who Liked This Video Also Liked

Did this video help you?

AdrianCPA: Ehe... :)) era viata faina cu 1500 de credite pe zi acum ceva timp. Acum nu mai e nici o metoda sa faci credite ci doar sa le cumperi. Asta e... n-ai ce sa faci

Ionuţ Constantin: Nu am nici un ban acolo

Petran Lucica: ms

alex adrian: mie nu imi merge myyearbokk

Georgiana 33: si eu scriu pe google myyearnbook ca diana popescu si imi apare ceva cu meetme si daca vad ceva cu siteul pe care ai facut credite ,dau de el si imi apare altceva.dc?

Piticot Deyu: De ce imi merge doar 1 singura data chestia asta?
Si in rest cand vreau sa pun 500 se schimba si apare -10000 si tot asa.
Poti sa imi zici? mersi
apropo ai (subscribe + like e de ajutor video-ul)

Daiana Popescu: Deci dau la www.myyearbook.com , dar îmi arată o chestie cu MeetMe. 

PestisorulDE Aur: Imi pare rau nu am mai jucat de mult nu mai stiu ..

Gelu si Camii: A si acei 254 , 780 lunch money cum ii facem ca sa putem transfera credite pe imvu , ca eu am doar 2 , 067 lunch money si nu pot ! .

PestisorulDE Aur: Nu mai stiu , este mixata de DJ BLEND o gasesti printre melodiile lui :D

Simina paul: cum se numeste piesa??

buda larisa: nu am inteles exact faza cu meetme...deci merge sau nu merge ?

Sabrina Qaddoumi: mersi mult

RadioAtmosphere: Nu mai exita myyearbook... decat meetme..ce ne facem?

PestisorulDE Aur: Nu stiu daca mai functioneaza metoda , dar da este 100% gratis !

PestisorulDE Aur: Da , 1 data pe zi

PestisorulDE Aur: Frate am 19 ani am facut acest tutorial de mult , NISTE NENOROCITI SI NISTE SARLATANI asta sunteti , am o varsta am fost la cateva interviuri despre `` vanzari produse `` inclusiv la cei de la FOREVER , NISTE SARLATANI nenorociti suciti mintile copiilor sa va plateasca produsele de `` test `` si apoi le trageti teapa , sa nu va aud . Aveti grija copii de ce oameni dati :) PE mine nu au reusit sa ma pacaleasca sper ca nici pe voi nu va reusii , nu va uitati la suma va da 10% din produsul cmparat!

- xheartfulsel: E gratis?

Bubu Clau: merge doar o data pe zi? pentru ca am facut o data si a mers. si mi-am mai facut un cont pe myyearbook dar nu a mers. a mers doar sa iau banii de pe cont dar nu sa ii si pun.

PestisorulDE Aur: VALABIL PENTRU TOTI !!!! Cand va apare eroarea cu`` Error: exceeded lifetime transfer limit for txn `` Nu mai merge sa faceti credite pe contul respectiv . Cei de la meetme au pus o bariera la 5000 de credite . Bafta !
Rating:
Cum sa faci credite la imvu prin MyYearbook 5 out of 5

Featured Video

Video How to Guide

Latest Comments

AdrianCPA: Ehe... :)) era viata faina cu 1500 de credite pe zi acum ceva timp. Acum nu mai e nici o metoda sa faci credite ci doar sa le cumperi. Asta e... n-ai ce sa faci
Sharif Ponce: Lick si después de q se quitó la máscara te asustaste
mrsnickers21: While these aren't great, I like them at that price. There was a Frankenstein series a few years ago where they didn't get the rights to show the monster, so they had to show bad angles of his backside on every card or not at all, terrible!!
FernandA SancheZ: gracias, garcias a tus videos pude completar el juego 😊
Edaw Strebor: lol when i wuz trying to do that last glitch i dont know how but i picked a pygmie up and it fell so i got another one but the ipod wuz like sidewayz and i droped him and now hes frozen in a scared position next to the big statue!
Andy Millford: no
Teclodge: Please teach me how

Cum sa faci credite la imvu prin MyYearbook