Rokok Elektronik - Cara Cuci Smok R-Tank [Versi Melayu]




People Who Liked This Video Also Liked

VAPE 75REBU?
VAPE 75REBU?
VAPOR LEBIH BAHAYA DARI ROKOK? | Clarin Hayes
VAPOR LEBIH BAHAYA DARI ROKOK? | Clarin Hayes
Limitless Pulse Review
Limitless Pulse Review
ATHENA SQUONK KIT BY GEEKVAPE : INDONESIAN REVIEW
ATHENA SQUONK KIT BY GEEKVAPE : INDONESIAN REVIEW
Product Review: Kanger EVOD Joyetech eGo T C Twist CC Ago Battery Replacement USB Charger
Product Review: Kanger EVOD Joyetech eGo T C Twist CC Ago Battery Replacement USB Charger

Did this video help you?

zaren88: bro nak tanya sikit pasal r tank saya ni, guna lama ada bau hangit dan tak banyak asap macam bro la

obexstudio: Salam boss...r-tank pasang kat k-100 boleh tak? Ade org ckp tak larat..ye ke?

Ayah Pong: ada masa, saya buat ok!

Nick Syam: buat review tank x8 dgn cara nk tukar carto pleaseee

Ayah Pong: ada masa, saya buat ok!

Hazwan Dzuhari: bro bole buat review tank x8 x? skali dgn cara nk tukar carto?

Syahizzat Abd Wahab: hit throat tu mcm tekak terbakar eh? aku pye pon sama.. bro mmg ori dia mcm tu eh? kena recoil balik eh?

fariz2k: mana dpt tong ada jarum ah? aku nak beli ah..

Ayah Pong: yg ori x silap wick 2.0mm, kanthal x pasti

Sky zero: salam bro........nak kepastian ttg setting saiz KANTHAL DAN SAIZ WICK yg digunakan untuk smok r tank...kalau yg ori punya saiz kanthal tu brape mm ye?sebb mmg selesa dgn tekak sye...mohon penjelasan.....

7plusbypoji: Bro, mana nak belik 510 adapter??? Utk digunakan dgn lavatube..

Ayah Pong: set coil ori dia bagi memang agak rapat jarak antara lilitan coil..cube recoil balik

Izdi Ariff: asal smok r tank aku hit throat sakit sgt bro? aku xreti gune ke?

Eriey Joe: masak bro asyik beli jer...xde tips kasi tahan lasak ke bro?? sayang tank dah sedap tapi tak tahan...

Ayah Pong: r tank, harga dlm rm65@75

Ayah Pong: gayanya beli baru la jawabnya..

Eriey Joe: buka habis lembut... hehe... yang 1 lagi tu, tak pernah buka pun, lepas 2 bulan patah batang tengah jugak.. (tetiba tak fire, bila nak buka terus patah)

Ayah Pong: hang bukak ganas kot...sebab besi tengah tu dia mcm screw bila nak masukkan pada tapak tank

Eriey Joe: bro, nak tanya, tank ni tahan tak?? sebab dah 2 biji tank ni patah batang tengah... antara besi ngan plastik tempat koil tu...

Hasif Naqib: ting ting ting ting ting eskreeemmmm esskreeemmm ting ting ting ting
Rating:
Rokok Elektronik - Cara Cuci Smok R-Tank [Versi Melayu] 5 out of 5

Featured Video

Video How to Guide

Latest Comments

Hazzed Gaming: I had to check if that music was really coming from you ROFL!!! 
zaren88: bro nak tanya sikit pasal r tank saya ni, guna lama ada bau hangit dan tak banyak asap macam bro la
владимир павлович: На 20 листочков 0,5 литров,хотя в стакан они не влезут.На стакан листков,далее, что она говорит 1.25 литров водки .Похоже тётя эту настойку во внутрь принимала.
Ratha Ros: It’s slender goat
Roblox: But no gary?
Diman SPL: Друг такую только на 70вт подогнал , нашел в бомбаре ,как ее запустить ,нужен ли ей дроссель , просто в патрон вкручивать очко играет мало ли вдруг ебанет
Paco Aparicio: You are an awesome person!

Rokok Elektronik - Cara Cuci Smok R-Tank [Versi Melayu]