Featured Video

Video How to Guide

Latest Comments

Stephanie Schackney: Did u won them or u buy them :)
Fernando Santa Cruz: New Application 2011 for iPhone, iPod and iPad Palmistry Pro ® 2011 - Hand Analysis. - itunes.apple.com/us/app/palmistry-pro/id426307695?mt=8 Great Idea !!!
ANIME JKG: Tôu muito interessado em um aparelho igual a este do vídeo tem como adquirir um desse aparelho da pioneer ainda é como faço pra comprar um desses?
宍戸洋一郎: 朝までふざけよう、ワンマンショーで
TheBlackCrafter: 12:30
István Kemény: Valóban, lehetett hallani, olvasni, hogy sok baj volt a típussal. Én egy hibátlant fogtam ki: 1év, 2 hónapja 0_baja volt. Az első héten, 34°C volt, a videokamera néha leállt, vagy melegedett; de ez elmúlt. Gyors, jó, nagy tudású és elegáns készülék. Lassul, igen, ez van, ám ebben a Droid, maga is ludas a program rangsorolást nélkülöző memória futtatás okán. Memo tisztítót kell használni (pl. 'Yamc', ez a neve.)ill. reboot, végső estben (1x csináltam): Visszaállítás + újratelepítés.
(Mondjuk, 2GB_Ram-mal más lenne a kása_mása.) Az Alcatel nagy sara, hogy nem adott ki frissítést, és nem is fog; közölték, nem tervezik -, hogy mennyire lenne gyorsabb 4.4-gyel, 5. ...-tal, ??? Nekem bejött, egyébként, ahogy egy kicsit kopott; az alján látszik: ez bizony fémváz, legalább is a keret. /A Telenor korrekt: busz_féknél ráültem: kijelző elvált; cserélték az 1_éves gariban./

Aleccej Kraftcoff: 👌🌞😊☺🌞👏🌹❤🌈👄👍👒

turbo vw bug